Woning en Projectinrichting van Wijngaarden

Eindelijk eenvoudig mooi wonen

Projectinrichting

Wij verdiepen ons graag in interieuroplossingen voor projecten, standbouw en bedrijven. Daarvoor hebben we een groot aanbod in projecttapijt, marmoleum, vinyl, gordijnen, binnenzonwering en buitenzonwering. Uiteraard met het budget als uitgangspunt. Wat hetzelfde blijft, is de manier van werken: gepassioneerd, nauwkeurig en gericht op het optimale, meest creatieve en dus mooiste resultaat. Daarbij streven we naar zoveel mogelijk persoonlijk contact, slimme oplossingen en korte lijnen.

kantoorvloeren.nl

De partner in alle denkbare kantoorvloeren. Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van kantoren, winkels, scholen, ziekenhuizen, woonzorgcentra en openbare gebouwen. Wij bieden maatwerk, tegen de scherpste prijzen, in alle denkbare soorten vloerbedekking zoals tapijt, tapijttegels, pvc, linoleum en, de nu zeer populaire, pvc stroken.

Kantoorvloeren.nl weet maar al te goed welke uitdagingen en kwesties van invloed zijn op het inkoopbeleid in de verschillende sectoren. We weten dat kosten altijd een belangrijke factor zijn en dat is de reden waarom wij kantoorvloeren hebben voor werkelijk ieder budget.

Met onze landelijke dekking en eigen stoffeerders kunnen wij je binnen 24 uur voorzien van een zeer concurrerende, vrijblijvende, offerte. Korte, snelle lijnen met één aanspreekpunt. www.kantoorvloeren.nl

KANTOORRAAMBEKLEDING.NL

Wij bieden een brede collectie van decoratieve en functionele raambekledingsproducten. Lichtregulering is namelijk zeer bepalend voor de sfeer en het esthetische gehalte in de werkomgeving. Voor elke ruimte en ieder raamtype biedt kantoorraambekleding.nl een passend product. Graag denken we creatief en deskundig met je mee over de beste oplossing voor uw behoeften, van decoratief tot technisch/functioneel, binnen je budget.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van raambekleding in kantoren, winkels, scholen, ziekenhuizen, woonzorgcentra en openbare gebouwen. En bieden maatwerk, tegen de scherpste prijzen, in alle denkbare soorten raambekleding zoals gordijnen, plissés, duettes ,horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, duorolgordijnen en screens. www.kantoorraambekleding.nl

Stel een vraag

* verplichte velden
Heeft u vragen? Neem contact op.