Woning en Projectinrichting van Wijngaarden

Eindelijk eenvoudig mooi wonen

Ons Verhaal

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Jos van Wijngaarden, ondernemer van van Wijngaarden Woning- & Projectstoffering. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan de Hoogstraat in Montfoort, maar ook online. De website hebben we zo ingericht dat je volop inspiratie kunt opsnuiven, ideeën kunt opdoen en het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk kiezen is uit onze bijzondere collectie. Wie eerst wil voelen, vergelijken of van dichtbij wil kijken, is natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.

Als oud student van de Hogeschool voor Textielmanagement in Doorn ben ik gevraagd om mee te werken aan een promotioneel filmpje voor op hun website (www.tmo.nl)

Het team

Met inzet, interesse en persoonlijke aandacht bereik je de grootste successen. Alle medewerkers zijn daarom niet alleen deskundig en creatief, zij beleven ook veel plezier aan nauwe samenwerking met mensen die het optimale uit hun huis willen halen. Voor ieder budget en iedere aanschaf in huis, hoe klein ook, zoeken zij met liefde die elementen die je woongenot verhogen.

geschiedenis van van wijngaarden


Van Wijngaarden Woning- en Projectstoffering is sinds 1891 gevestigd in Montfoort en is daarmee de oudste onderneming in deze mooie stad. Na jarenlang vanuit huis te hebben gewerkt opende mijn overgrootvader in 1913 een winkel in manufacturen aan de Keizerstraat in Montfoort en verhuisde in 1928 naar de locatie van de huidige winkel. Begin jaren'50 werd de collectie uitgebreid met maatkleding, huishoudtextiel, heren- en damesconfectie en woninginrichting.

Na de splitsing van het mode en interieurgedeelte begin jaren ’80 zijn mijn ouders verder gegaan onder de naam: Van Wijngaarden voor woon- en slaapcomfort. In 2005 ben ik toegetreden tot de winkel van mijn ouders. We zijn ons toen ook gaan specialiseren in de totale stoffering van projecten. Sinds 2010 beschikken we over een geheel opnieuw opgebouwd winkelpand met een prachtige inrichting, nog steeds midden in het centrum van het oude Montfoort. Met trots kunnen we zeggen dat we de mooiste woonwinkel van de regio zijn.

Jos van Wijngaarden
van Wijngaarden Woning- en Projectstoffering Montfoort 

Meer afbeeldingen

Stel een vraag

* verplichte velden
Heeft u vragen? Neem contact op.