Woning en Projectinrichting van Wijngaarden

Eindelijk eenvoudig mooi wonen

Aandacht voor de vloer

16 juni 2017

De vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je interieur. Wij begrijpen daarom maar al te goed dat het uitkiezen ervan geen makkelijke opgave is. Kies je voor een vloer die onderhoudsvriendelijk is? Een vloer waar je heerlijk met je blote voeten overheen kunt lopen? Of een ondergrond waarbij de PVC-planken niet van echt hout zijn te onderscheiden? 

TAPIJT
Niets heerlijker dan ’s ochtends je bed uitstappen en aan je voeten de warmte van een zacht tapijt voelen. Naast de slaapkamer maak je ook bijvoorbeeld de zithoek lekker knus met mooie vloerbedekking of een groot vloerkleed. Niet elke ruimte vraagt echter om deze kwetsbare zachtheid. Tapijt is minder geschikt voor ruimtes waar continu wordt gelopen of die snel vuil worden. Denk hierbij aan de gang en de keuken.  

PVC
Een PVC-vloer brengt een flinke waslijst aan voordelen met zich mee. Waar het onderhoud van een houten vloer veel tijd kost, is schuren, lakken of oliën bij dit type vloer voorgoed verleden tijd. De harde, matte PU laag draagt er bovendien aan bij dat hij extra lang mooi blijft. De Tregole PVC-vloer kenmerkt zich door de authentieke uitstraling. De toplaag van PVC, ook wel embossing genoemd, zorgt door het natuurlijk reliëf ervoor dat de planken nauwelijks zijn te onderscheiden van echt hout.

VINYL
Dé trend in interieurland? Een vloer in visgraatmotief. Het dessin met zogeheten “handscraped” tekening is in combinatie met de Nature Surface oppervlaktestructuur nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Deze vloer hoeft het overigens niet alleen van zijn looks te hebben, maar is ook vochtbestendig, geluiddempend en brandvertragend. Heb je thuis vloerverwarming? Ook daar is deze vinylvloer aan de rol perfect tegen bestand.

Schrijf een beoordeling

10 = hoog, 1 = laag
* verplichte velden
Heeft u vragen? Neem contact op.